Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Noitamäen talliblogi

Kalenteri                  

      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8

Tervetuloa seuraamaan Noitamäen blogia! Destiny kirjoittelee tallin kuulumisia aina kun ehtii tai muistaa. Kommentteja on aina kiva lukea, joten jos millään ehdit, raapustathan pienen viestin kommenttilootaan. Kaikenlainen mainostus on kielletty.

Riina the ruusukehai
11.09.2015 11:55 | Ninni

Tänään yheksän aikaan me lähettiin äitin ja ponien kanssa kohti Aurinkoisen tallia, jossa järjestettiin ponien agilitykisat. Sinne ajettiin joku puoltoista tuntia, jonka takia mun ei tavinnut mennä kouluun tänään kun mulla olis kuitenkin ollut vain kolme tuntia koulua. Eniveis kun saavuttiin tapahtumapaikalle niin siellä oli jo hirveesti poneja. Otettiin Tintti ja Riina ulos autosta ja harjattiin ne hienoiksi äitin kaa.

Ensin mulla oli startti Tintin kanssa. Se ei yhtää tykännyt juosta ja totella mua, joten mentiin kävellen koko rata. Oltiin kumminkin yheksänsiä koko kisoissa.

Startattiin Riinan kanssa vikoina, joten mulla oli hyvin aikaa ratsastaa se selästä käsin pirteäksi. Kun meidän radan aika oli, niin mentiin se ihan super nopeesti kun juostiin Riinan kanssa samaa tahtia. Se hyppäskin hyvin vaikkei olla hirveesti hypytetty sitä hetkeen. Voitettiin kuitenkin koko homma ja olin ihan sairaan onnellinen! Me ansaittiin semmonen hieno sinivalkoinen ruusuke ja 100 v€ lahjakortti. Me  saatiin kans joku kukkakimppu missä oli tosi paljon eri värisiä kukkia, joista äiti tykkäs hirveesti ja sit vielä poneille semmonen herkkukori.


( Päivitetty: 11.09.2015 12:09 )

 - Ninni | KommentoiJänniä uutisia!
10.07.2015 21:04 | Destiny

Kiku astutettiin tänään Aarian Aapakarhulla. Varsa syntyy noin elo-syyskuun vaihteessa. Kiku jää pois tunneilta elokuun lopussa.


( Päivitetty: 11.09.2015 12:09 )

 - Destiny | KommentoiBlogi avattu!
30.06.2015 16:35 | Destiny

"Miksei muuten sulla ole blogia tallille?" tokaisi rakas mieheni Ebbe aamupäivällä ja sai vastaukseksi hölmistyneitä "Eiks foorumin päiväkirjat riitä?" tai "Kuka semmosta lukisi?". Mutta koska ajatus alkoi kiehtoa, pitihän tämmöinen sitten väsätä. Pääkirjoittajana toimin minä, mutta Ebbe ja Ninni tahtovat kuulemma molemmat välillä kirjoittaa omia ajatuksiaan ylös. Enkä kyllä ihmettelisi vaikka Vienokin olisi tänne jotain lisännyt.

 

Ensimmäiseen postaukseen piti kuulemma kirjoittaa kuulumisia, vaikkei niitä nyt hirveästi edes ole. Talli ja aitta on saatu remontoitua, seuraavaksi olisi vuorossa oman talo. Millonkohan sitä ehtisi aloittaa. Hevoset onneksi asustavat nyt yötä päivää laitumella, niin karsinoita ei tarvitse olla putsaamassa koko aikaa. Noitamäen kesä on muutenkin hiljaista aikaa, katsoo nyt järkätäänkö me mitään tapahtumaa loppukesälle.

 


( Päivitetty: 11.09.2015 12:09 )

 - Destiny | KommentoiPäivittelyä vol 1
08.08.2015 16:50 | Destiny

Alunperin Pipsan ja Kikun oli tarkoitus jäädä pois tunneilta elokuun lopussa, mutta molemmat muistuttavat jo lähinnä rantapalloja. Molemmat tuotiin jo tämän viikon maanantaina pois laitumelta etteivät ne varso siellä. Ne tarhaavat ykköstarhassa ja päivät kuluvat vain möllöttäessä puiden varjossa. Olemme Ninnin kanssa käyneet kävelyttämässä molempia metsässä, siellä kun neidit saavat monipuolista liikuntaa. Lenkeille olen aina puntannut Ninnin Pipsan paljaaseen selkään, sillä iso tamma on huomattavasti ystävällisempi ja parempi vaihtoehto nuorelle ratsastajalleen. Kaksikko on rauhallisesti kävellyt aina edessä, kun taas minä ja ärripurri Kiku olemme tulleet jalan perässä. Kikusta on varsaa kantaessaan tullut hyvinkin äreä eikä se siedä mahan koskettelua yhtään. Taitaa varsa potkia ikävästi tai sitten johtuu siitä että tämä on suomenneidon ensimmäinen varsa eikä se ole tottunut tähän.

Olisi hirveä himo astuttaa vielä Riinakin, mutta shetlanninponitarjonta on aika vähäistä tällä hetkellä. Olen kyllä tutuille ja tuttujen tutuille vinkannut että jos löytyy niin viestiä vaan tännepäin, mutta mitää ei ole toistaiseksi kuulunut. Tintti olisi oikein oiva vaihtoehto varsan isäksi, mutta näillä kahdelta löytyy suvustaan Sixx Dollars Fiasco MET joten ei sukujensa puolesta ole käypä yhdistelmä.

Tunnit alkavat kohta puoliin, joten hevosia on läpiratsastettu huimaa tahtia. Olen antanut Vienon ratsastaa näitä rauhallisempia tapauksia eli tässä tapauksessa Bonia, Lakua, Darraa ja Bilboa. Myös Ninni halusi auttaa, joten hän on saanut opettaa Riinaa ja Tintti takaisin talon tavoille. Ponikaksikko oli kesän aika vähällä liikutuksella kun Ninni vietti kesää ystäviensä kanssa ja naapuritallin tunneilla kehittyessään. Serkkuni tytär Miisa kävi pari kertaa ajamassa poneilla, mutta siihen se lähinnä jääkin, itse kun olen jo liian pitkä pikkuponeilla ratsastamiseen. Loput asukit ovat jääneet meikän vastuulle. Moonan kanssa ollaan yritetty pitää tasoa yllä ja koulutreeneissä harjoiteltu sujuvaa laukkaa. Hilman, Mion ja Jallen kanssa ollaan harjoiteltu ihan perusjuttuja niin maastakäsin kuin ratsailta. Katti on saanut monipuolista liikuntaa, se onkin varmaan ainoa asukas jolla on ratsastanut kaikki perheenjäsenet. Tamma on niin kiltti että Ninnikin on voinut sen kanssa mennä maastossa, Vienon sekä Lakun kanssa. Uuden tuntsarin, Redin, kanssa on edetty hitaasti, mutta varmasti. Poika on kova jännittämään ja se on kyllä huomattu. Laitumella appaloosa on vielä hengannut yksikseen.  


( Päivitetty: 11.09.2015 12:08 )

 - Destiny | KommentoiOnnea on oma talli!
03.09.2015 13:51 | Destiny

Tunneille ei ole ollut kysyntää, joten liikuttelu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Pipsa varsoi noin viikko sitten kaksi hurmaavaa varsaa, Kipsun ja Lailan. Varsat ovat olleet rohkeita ja ne ovat päässeet ulkoilemaan kentälle ja maneesiin. Maneesissa molemmat ovat leikkineet ja riehuneet, mutta Pipsa on lähinnä makoillut väsyneen oloisena. Onhan se jo 20-vuotias eikä se ole ennen varsonut kahta varsaa  samaan aikaan.


( Päivitetty: 11.09.2015 12:08 )

 - Destiny | Kommentoi


RSS


Tämä on virtuaalitalli ~ Tämä on virtuaalihevonen

Ulkan kuvat © AK, sivun tausta ©  Shizoo Design

©2019 Noitamäki - suntuubi.com